Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ilyen UV-védő fürdőpolót...

Ilyen UV-védő fürdőpolót szabad strandon használni? Pl:Dagály, szòval nem nyiltvizű strandokon?

Figyelt kérdés

2016. márc. 18. 13:12
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

Talan igy mukodik...

2016. márc. 18. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Ez a fajta uv-vedos furdopol viselheto strandon?

2016. márc. 18. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én szoktam viselni ilyeneket szabadtéri medencés strandokon de nekem rövid ujjúba vannak ilyen pólóim mivel nekem a vállaim miatt kell a védelem. Fürdőnadrágként sima térdig érő rövidnadrágot hordok, ami ugye nem igazán engedélyezett de nekem egyszer sem szóltak érte, meg nem is nagyon érdekel mit mondanak.

Barátnőmnek is van pólója mert hófehér bőre iszonyat érzékeny a napfényre, de ő gyakran tornadresszt visel mert számára az kényelmes, akart nekem is dresszt adni hogy vegyem fel én is és vegyem rá a nadrágot de nekem az iszonyat kényelmetlen.

2016. márc. 20. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam allergiás,de egyszer leègtem és a felsőtestem felhòjagosodott mintha 1000 szunyog mart volna meg.A dokinő 15000-ért 3 hèt alatt kikezelt.Azt mondta,hosszu ujju polòban fürödjek vagy esetleg pròbáljak ki egy hosszú ujju tornadresszt.A polò nem jött be,a tornadressz nekem kènyelmes volt ès jò is volt benne fürdeni,de sandán néztek rám az emberek...most beszereztem egy ilyen UV-szűrős szörfös fürdöpolòt.Lattam másokon rövidujjút,sajnos nekem hosszú szükséges.Hamarossan újra strandidő jön és ezt szeretném használni.Szòval akkor ez már elfogadhatò lehet!?
2016. márc. 20. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!