Nagy Dunára, holtágakra milyen vízi eszközt ajánlanátok evezéshez, lecsorgáshoz, túrázáshoz?
Figyelt kérdés
Kenu vásárlásán gondolkozom, de a kenut nem tartom elég stabilnak.
A gumicsónakok között nézelődtem, de nem vágja-e ki egy kő vagy egy ág?
A felfújható kajakok vajon milyenek lehetnek?
A Duna magyarországi szakaszának déli felén evezgetnénk, és könnyebbség is volna, ha nem autóval kéne szállítani a 3-4 méteres hajót. Érdemes felfújhatóban gondolkozni, ha az ember feleséget, kutyát, bográcsot, sátrat is magával akar vinni?
Köszönöm.
2016. márc. 15. 12:26
1/7 anonim válasza:
Eleg stabil az a kenu ha nem benazol bene
2/7 anonim válasza:
A gumicsónakot felejtsd el! Ilyen célra a legjobb egy túrakenu.
3/7 anonim válasza:
Tengeri kajak. Az a legstabilabb.
4/7 anonim válasza:
Portya kajak, vagy ha stabil vagy, K1.
5/7 anonim válasza:
Egy jó kenuval nehéz borulni. Nem lehetetlen, de kell hozzá tenni. Én több csónakházban jártam már a Rómain, de a legjobb tapasztalatom az óbudai sportegyesülettel volt.
6/7 anonim válasza:
Az előző vagyok...
Az ose-ban esetleg ki is tudod próbálni a kenut, de szerintem tanácsot is tudnak adni a vásárlással kapcsolatban.. Sok helyen idióta áron elég silány minőségű hajókat árulnak...:S
7/7 anonim válasza:
Kölcsönözz ki mindenfélét. Amíg nem tudok mi mire való, addig ne vegyél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!