Melyik uszodát ajánlanátok a 11-5. ker. Vonzáskörzetében? Nyékiben voltam már, nem jött be.
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 23:12
1/8 anonim válasza:
A belváros nem igazán kedvez az úszni vágyóknak. Kevés az uszoda, ami van, az drága és/vagy lepukkant.
XXII. kerületben nézd meg a Fehér Fókát. Még nem voltam, de az áraik korrektnek tűnnek.
2/8 A kérdező kommentje:
hát az nagyon messze van sajnos...:/ a momról vélemény?
2015. nov. 9. 20:43
3/8 anonim válasza:
Szerintem az áraik vállalhatatlanok, de amúgy elég színvonalas hely.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) akkor semmilyen uszodát nem lehet találni a belvárosban, aminek az árai is jók? :/
2015. nov. 9. 22:06
5/8 anonim válasza:
Persze relatív, hogy kinek mi az olcsó-drága. A MOM-ban emlékeim szerint bőven 1000 felett van a diákjegy is, amivel a legdrágábbak között van.
Még közel van említett kerületekhez a Császár-Komjádi. Ide hétköznap 10-13 között 800 ft a jegy egységesen mindenkinek. Mondjuk nem kifejezetten szép a hely.
6/8 anonim válasza:
Gellért, Zsigmondy kártyával. Bár nem egy sportuszoda...
7/8 A kérdező kommentje:
Hát az nem :)
de a nyéki is nagyon drága...
2015. nov. 10. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!