Melyik középiskolát ajánlanátok Szolnokon, vagy Szolnok vonzáskörzetében? Lehet gimi, szakközép is!
Közgé (bár most hogy bekerült az eü, így van egy jópár cigány, de elviselhető), esetleg kero (bár néhány cigány ott is van), vagy esetleg gépipari.
Gimiket nem nagyon ajánlom, a varga,tiszaparti,verseghy nagyon kemény... a SZIG-ről nem tudok nyilatkozni..
Szia! Ha művészsuliba szeretnél járni, én is csak ajánlani tudom a SZIG-et! Én oda jártam, és imádtam!
A tanárok nagyon jók, jó a csapat, a közösség. Feketével én nem is találkoztam a 4 év alatt egyszer sem. Választhatsz szakot, tagozatot. Van rajz, dráma, testnevelés, nyelvi előkészítő (ezt nem rég indították, ez engem is érdekelt "volna"), biológia (ha az eü. érdekel ez is nagyon jó), informatika! De nézz utána pontosan, a google a barátod! :-)
Nyugis suli, de a csapat nagyon jó! A sulinapok mindig jól sikerültek, volt teaház, foci, sok-sok előadás és ha jól emlékszem még valami bográcsozás féle is :) Majd írd meg mit döntöttél, mert érdekel!! ^^ Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!