Mit tegyek ha a karom kidörzsöli az oldalamat úszás közben?
3# Mivel nekem az úszás csak másodlagos sport a küzdősportok mellett, így elég izmot szedtem fel ami úszásnál már inkább hátrány.Ennek köszönhetően alap helyzetben a görgetek izom (hónalj alatt oldalt) kitolja a karomat így a két bőrfelület erősen egymáshoz súrlódik. Szárazföldi edzéseken soha nem okozott gondot, de amikor vízben kell huzamosabb ideig úszni a klóros víz kiszárítja a karom meg kidörzsöli oldalt a bőrömet.
Ugyanakkor már utánajártam és úgy mint az első válaszoló, máshol is a vazelint ajánlották úgyhogy elmentem és vettem a patikába egy keveset 150 forintért. Ezek után vastagon bekentem oldalt, és bevált. 2 óra úszás után sem jött le és megvédte az oldalamat.
Mivel tökéletesen bevált így mindenkinek ajánlom a 'sokrétűen' felhasználható vazelint erre a célra. Válaszolóknak meg köszönöm, ment a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!