Mellúszás közben mit csinálok rosszul, ha megfájdul tőle a bokám?
Figyelt kérdés
1 órát úszok, s úgy a felénél elkezd fájni, s napokig fáj utána. Nem értem , miért?2010. márc. 28. 13:41
1/4 anonim válasza:
Nekem is valamikor fáj, de ritkán. Lehet azért, mert nem melegítessz be.
2/4 anonim válasza:
lehet mert rossz állásban tartod vagy nem lazán vagy nem tudom. nekem nem szokott fájni.
3/4 anonim válasza:
Az úszás előtt jól be kell melegíteni a lábakat,karokat és a törzset.Ha gondolod,előre megmaszírozhatod,hátha segít. A
jó testtartás érdekében kérd az egyik úszásoktatót,hogy nézzen meg.Ha mindent rendben talál,akkor kezdj neki.Ha mégis fáj,akkor jó lenne,ha elmennél egy kivizsgálásra, szerintem lehet porckopás is,vagy hasonló!
4/4 anonim válasza:
Soha nem melegítek :)
Szerintem a következők lehet az okai:
1. van valamilyen kopásod, egyéb problémád, ami a megerőltetéstől előjön (orvossal nézesd meg)
2. rossz a technikád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!