Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A "fejkilógatós" mellúszás is...

A "fejkilógatós" mellúszás is formálja az alakot?

Figyelt kérdés
Előző kérdéseknél olvastam,h ez nem a legjobb úszásfajta,meg h nyugdíjas,de sajna én csak ezt tudom :$ Pedig nem vagyok nyugdíjas (23/L).Szerintetek ez is használ a nőies alakformáláshoz?
2010. aug. 4. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
ha "nőies alakformálás" alatt a megfelelő izomcsoportok edzésén keresztüli fejlődést érted, akkor semmi köze ahhoz, hogy kilógatod-e a fejed (mellesleg kilógatni? felfelé?), mert csak azon múlik, hogy mely izomcsoportod dolgozik.
2010. aug. 4. 15:50
 2/9 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Jah igen,nem fejkilógatás,hanem fejkitartás :)

2010. aug. 4. 16:00
 3/9 anonim válasza:
az oké, de a gerincednek nem jó..
2010. aug. 4. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:
attól még mellúszás lesz, csak a nyakadnak (és a gerincednek) baromi kényelmetlen lesz egy idő után.
2010. aug. 4. 17:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen,hát az lehetséges...köszi az eddigi válaszokat!
2010. aug. 4. 18:04
 6/9 anonim válasza:

én csak nyanyaúszásnak hívom :D

nehogy vizes legyen a hajatok az uszodában ;)

2010. aug. 7. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:

nem éppen a nőies alakformálás leggyorsabb és legjobb eszköze!

ha mindenképp úszkálni szeretnél akkor menj csak, de ha az elsődleges cél egy kis fogyás vagy inkább csak formában akarod tartani magad, akkor semmit se ér, ahhoz naponta 2x minimum 3/4 órás edzésre lenne szükség éveken át.

Ha mindenáron nőies alakot, feszes testet szeretnél akkor aerobic és fitness 1000-el, esetleg spinning a lábakra vagy egyéb olyan ugribugri sport ami meghajt rendesen. Szép dolog az úszkálás, még ha kint is van a fejed a vízből, csak nem éppen arra való, amire használnád...

2010. aug. 13. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
az úszás igenis alakformáló, kedves utolsó:P testvéremmel letolunk alkalmanként (átl min heti 2x) 2500-3000 méteres úszást... már hitték rólunk azt, hogy sportolók vagyunk:p (persze nem az úszás az egyetlen sportnem, amit gyakorlunk)
2010. aug. 13. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:

na igen, kedves előttem író, csakhogy Ti ahogy írtad, MINIMUM hetente 2x jártok és ez mellett 2,5 - 3 km-t nyomtok le és ahogy írtad: sportolónak is néztek Benneteket, arról nem is beszélve, hogy mást is sportoltok mellette...így könnyű :D , de ha csak úszkáltok párszor és amolyan fejkitartós banyastílusban akkor bizony járhatnátok éveken át, nem igazán lenne eredménye...

viszont ha már jársz a tesóddal, áruld el légyszíves hogy hány évesek vagytok?? jöttök velem is akár?? :D

mondjuk én most szüneteltetem a dolgot, de majd folytatni fogom :P (írj privit! ^^ )

2010. aug. 15. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!