Hát- és mellúszás heti 2x45 perc, ér vmit? Számíthatok vmilyen kedvező hatásra? Alakot formál vmennyire? 17/l
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 22:11
1/4 anonim válasza:
én hozzá tenném még a gyorsúszást is
régen én is ennyit úsztam kb
jobb lett a testtartásom, állóképességem, és rugalmasabb lett az izom
ha alakot akarsz formálni ahhoz szerintem ennyi nem elég
2/4 anonim válasza:
Hát egy kicsit szerintem emeld meg először például 1 órára utána tovább és ezt heti 3x akkor tuti fog látszani valami!
3/4 Bari Zoltán válasza:
szia szerintem az egyik legjobb izom mozgató az úszás szinte minden izmot megmozgat és még élvezi is az ember igen minden féle képp segíti a izom fejlődést de nem leszel tőle bady bilder
4/4 anonim válasza:
nem tudom hogy milyen alakot szeretnél de ha nem vállasat akkor ne pilléz és a gyors minden féle képpen még bele férhetne szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!