Zala megyei horgászok, mennyire rendeződött a gébári tó (lent)?
Hello
Régi kis szeretett tavam,nagyon sokat jártam ide horgászni ,de a törpe kiszorított ,minden halat akkoriban,és nem nagyon lehetett rendesen fogni mást.
Ez az állapot 2009-ben volt,majd elkezdték gyériteni dunai hiv. halászok,2010-re jobbnak éreztem a helyzetet ,vagyis nem az volt,hogy repült a szerelék,1 koppintás és elhallgat majd mikor kihúztam törpe non-stop,érezhetően valamivel kevesebb volt a törpe de más halat nem éreztem benne.
Azóta nem tudtam nagyon horgászni,mert Németo.-ban dolgozom,dolgoztam.
Viszont most időm engedi,ki is váltanám,de kérdés :
mennyire érezhető a törpe,mennyire van fölényben most is?
mennyire van más hal a tóban,mennyire lehet fogni?
Compó mennyire található?
Mert amikor én horgásztam akkor is hirdették,hogy "compóállomány egyedüláló a megyében,folyamatos x mázsa telepítés idén is" aztán 1-et nem láttam.
Inkább a kárász,mert az lényegében ,egy keszegféle nekem,és elég szép tenyeres az átlag ,mint a 40-60g-os 4-6 centis törpék.
Pötrétére és pölöskére akartam kiváltani,de azért 67e és 72e ft egy éves engedélyért nekem picit sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!