Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen egy úszóedzés? (bővebbe...

Milyen egy úszóedzés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy regényt szeretnék írni, ami fiatalokról szól és egy részük gyorsúszó. Arról szeretnék információt gyűjteni:

1, Hogy néz ki egy ilyen edzés? (+hány óra hossza,gyakoriság)

2, Milyen versenyszámok vannak egyéniben és hogy néz ki egy ilyen verseny?

3, Gyorsúszásban mik az átlag teljesítmények és mi az ami már kiemelkedő, nagyon jó?

4, Esetleg vannak e büntető feladatok az edzésen?

Tényleg nagyon jól jönnének hasznos válaszok,egyéni tapasztalok stb. mert sajnos nincsenek olyan ismerőseim akik ebben tájékozottak. :)

2015. dec. 31. 12:28
 1/1 anonim ***** válasza:
1-2 óra szerintem, heti 2-3 alkalommal, versenyzők többet edzenek. Büntető feladatok vannak, mondjuk elküldenek még, hogy ússzál 30 hosszt vagy ilyesmi. Az edzéseken általában megmondja, hogy ennyi hossz mell, aztán ennyi hát, stb. Vannak más jellegű feladatok is, például rávezetésnél, ha egy új úszásnemet tanulsz. Ennyit tudtam mondani a versenyzésben nem vagyok jártas.
2016. jan. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!