Úszóedzés után miután letusoltam, marad klóros a bőröm?
Figyelt kérdés
az a baj hogy edzés végén tusolás után továbbra is klóros maradok, és tisztán lehet érezni a bőrön, pedig jó alaposan besamponozom magam mindig, és a hajamat is megmosom, de látom hogy nem segít. mit tegyek hogy a klórt 100%-osan le tudjam mosni? [persze arról nem beszélve hogy amikor itthon tusolok, akkor bezzeg sose marad rajtam klór (edzés után otthon)]2014. okt. 19. 09:15
1/10 A kérdező kommentje:
Miért marad klóros a bőröm? *
2014. okt. 19. 09:16
2/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit igen, mert nekem mindig klóros illatú marad sajnos a bőröm. Ezért (is) használok testápolót még zuhanyzás után, hogy annak az illata érződjön.
De ennek ellenére pont pénteken jegyezték meg az irodában, hogy "Fúj, olyan uszodaszag van!" :S
3/10 A kérdező kommentje:
hahahaha :D ez komoly?
2014. okt. 19. 12:10
4/10 anonim válasza:
Igen, sajnos, pedig amúgy nagyon figyelek erre...
5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem értem mi a különbség az uszoda tusoló vizével és az itthoniéval.
2014. okt. 19. 21:18
6/10 anonim válasza:
Nálam az a különbség, hogy itthon mindig beleülök egy kád vízbe, és áztatom magam vagy negyed órát. :)
Ott nem lehet annyira sokáig zuhanyozni, nyilván, hiszen mennem kell aztán az irodába.
De ettől függetlenül általában a tusfürdő-testápoló kombó segít, most nem tudom, miért nem volt jó...
7/10 A kérdező kommentje:
talán lehet hogy a levegőben lévő pára miatt ami tele van klórral (vagyis a szagával ami nagyon szúrós)
2014. okt. 21. 08:03
9/10 Kisboltos válasza:
Mi az isten bajotok van??? De most őszintén...
10/10 A kérdező kommentje:
Olvasd el és megtudod b+
2014. okt. 23. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!