Mit csinálhatok rosszul a mellúszásnál?
Tudom, hogy ezt így eléggé lehetetlen megállapítani, mert látni kéne, de azért teszek egy próbát.
A lényeg, hogy a kartempónál haladok, meg minden ok, de amikor a lábam van soron, akkor kb. semmit nem jutok előre.
Ezt ugye konkrétan látom, mert amikor benne van a fejem a vízben a kezem elöl, akkor a medence alján a csempékhez viszonyítok.
(És feltételezem, hogy ez az egész mozgást lelassítja, mert nincs meg a folyamat.)
A legfurább az, hogy mellettem lévő sávban idősebb nénik vagy bácsik, úgy hogy folyamatosan kint van a fejük a vízből, minden megerőltetés nélkül tök jól haladnak.
Vagy esetleg az annyire számítana, hogy milyen irányba rúgok hátra? Tehát vízszintesen, kicsit lejjebb, kevésbé vagy jobban oldalra, vagy nem tudom.
Rengeteg videót megnéztem a neten ezzel kapcsolatban, de nem tudom, hogy hol lehet a hiba.
Fizikailag teljesen jól vagyok, nem fáradok hamar, így még ez sem indokolná a lassúságot.
csak lábtempóval próbálj ki pár fogást
rugj szét kinyitva,
rugj ollosan kinyitva, tehát a két lábad ne legyen 1 sikban.
a gyorsitason is dolgozhatsz, a vegen rugsz, vagy az elejen,
embere valogatja mia a jo.
Ha lesullyedsz mellben tegye magad ala valami felfulyhatot.
Nem irtad a sulyodat sem, attol is fugg sok minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!