Milyen gyakran jártok uszodába (saját pénzetekből)?
Gondolok itt hobbi szintre, stb.
Mellette milyen mozgásos kikapcsolódásra van lehetőségetek?
És elsősorban olyanok válaszaira vagyok kíváncsi, akik saját zsebből fizetik a belépőt, az oda-vissza utat is, ha távol van az uszoda.
Egyedül jártok, vagy családtaggal, barátnővel, baráttal?
Egy alkalommal mennyit úsztok?
Én most már sajnos nem járok, de összesen 15 hónapig volt bérletem - saját pénzből -, és akkor minden reggel mentem úszni hétköznapokon, 1,5-2 órát, munka előtt.
Természetesen az utazást is én álltam, bérletem volt/van, hiszen egyébként is sokat járkálok a munkámból kifolyólag.
Egyedül jártam.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem az a gond, hogy elég távol vannak a "legközelebbi" uszodák is, illetve az utazás sem 2 forint.
Általában heti 1 alkalom telik ki, néha 2-re, de többen furán néznek rám, hogy ennek mi értelme, mert minimum heti 3-4 alkalom az ideális.
Ha bérletet veszek akkor sem jön ki sokkal olcsóbban, mert az időhöz is kötött, így ha 150-200 forinttal olcsóbb is alkalmanként, akkor is a 10 alkalmat maximum 1 hónap alatt el kéne használnom, különben a fent maradt rész elvész.
Bármi, amit csinálsz, az több, mint a semmi, tehát értelme van.
Bírom ezt a "mindent vagy semmit" hozzáállást...
Kérdező, ha szeretsz úszni járni, és ennyit tudsz, akkor hajrá. Nincs ezzel semmi gond. Milyen hülyeség az már, hogy ha nem változol valami versenyszerű úszás-guruvá, akkor inkább ne is menj??? Komolyan, ezt fel nem foghatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!