Uszodába vigyek saját lakatot?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnak rá ha saját lakatommal is bezárom a szekrényemet? Amikor mentünk régen a gimiben uszodába akkor egy osztálytársamnak erőszakos behatolás nélüé eltűntek a dolgai a szekrényéből, ráadásul ez a margit szigeten lévő uszodában történt, nem az egyik lepukkantabb helyen.
Ja és a jegy árából adnak vissza ha csak egy két órára lennék bent?
Nagyon rég nem jártam már úszni, szóval nem vagyok teljesen képben.
2015. júl. 22. 13:24
1/2 anonim válasza:
Meg kell nézni az uszoda szabályzatát, de szerintem kizárt, hogy tiltsák, hogy saját lakattal is bezárd a szekrényt.
Meg kell nézni azt is, milyen jegyfajták vannak, mi mennyibe kerül. Ha nincs külön ilyen jegytípus, akkor teljes jegyárat kell fizetned attól függetlenül, mennyi időt töltesz bent.
2/2 anonim válasza:
Ti nagyon le vagytok maradva, az uszoda szekrényeken régóta Proxy zárak vannak. (Kapsz egy elektronikus karkötőt, amit a zárhoz érintesz, az nyitja-zárja). A lakatot rá se tudod tenni. Több uszodában vannak kétórás úszójegyek, de csak elég kötött időben használhatod fel. Egyébként a neten minden információt megtalálsz (jegyfajták, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!