HannaJackson kérdése:
Szerintetek a kajak tényleg nem való lányoknak?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert 2éve azt sportoltamsportolok és azt mondta az orvos hogy ez nem való lányoknak mert férfias alakom lesz tőle.2015. júl. 30. 15:53
1/8 anonim válasza:
Nekem bejönnek az erős felépítésű sajok, úgyhogy ne halgass az orvosodra.
2/8 anonim válasza:
Egy nőnek szteroidok nélkül soha nem lesz férfias alakja... max aránytalan lesz a testfelépítésed, felül izmosabb leszel mint alul, de erre meg van egy nagyon egyszerű megoldás, edz a tested aljára is...
3/8 anonim válasza:
ennél férfiasabb soha ne legyél...
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként sokan mondják hogy a kajak csak a felső testet erősîti miközben naponta több km ereket futunk:)
2015. júl. 30. 17:32
5/8 anonim válasza:
Azért a kajakos nőknek elég nagy hátuk van :D
Valakinek biztos bejön.
6/8 Kisboltos válasza:
Szerintem vonzó, ha egy lánynak szép, szélesebb a háta. Én úszó vagyok, szóval nekem se olyan pici.
7/8 anonim válasza:
NEM VALÓ LÁNYOKNAK???? már bocsi de a dokid dinka.
az én orvosaim dícsérnek h 4 éve kajakozok és azt mondják hogy szélesnek széles a hátam de az alakom miatt nőies maradok...
anyám lementem hídba emiatt
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem való lányoknak. Esztétikailag nem előnyös, ha egy lány úgy néz ki, mint egy állat. A női kajakosok többségének hatalmas, naptól szétégetett hátuk-, illetve karjuk van. Leginkább az ellenkező nem kőkorszaki másával tudnám őket párhuzamba hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!