Bojlis horgászok! Tudnátok tanácsot adni?
A profi bojlisok egész évben esküsznek ezekre az ízekre :D
Nekem ami bejött világéletemben hőségben :
erjesztett magvas etetőanyag + erjesztett kukorica.
Ananász bojli v. pellet (minél intenzívebb az ananász édes,de már-már annyira édes,hogy savanyú íz,illat annál jobb).
A chilis-májast nem is merem rátenni öregpontyos,amuros tóban ~0,30-0,35-ös zsinór alatt.
A chilis-mentholos-ánizsos bojlit az amur egyszerűen utálja,mert nem tud ellenállni neki,és a végzetét okozza.
Illetve a házi dipp ami még szuper -> chilipor + liszt ugyebár a liszt ráragasztja,a chili pedig reklámozza,miután felvittem 1 réteget pici spriccelővel (mint az ablaktisztító flakon) 1-1 csepp vizet juttatok rá ,majd megint 1 réteg ,és így tovább ,míg 3-4 mm vastag nem lesz.
Illetve szárított lucerna+közel porrá őrölt kukoricával is eljátszom ezt amur csalira,szintén több mm vastagon.
3-4 perc alatt leoldódik róla,addig ez reklámozza a csalit majd a 4 perces oldódási időnél kb 2-3 után a csali is kezd,kétféle fogóssági faktor :) arról nem beszélve,hogy a liszt ill. por közelébe darált kukorica felhősít körülötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!