Horgaszok! Tilalmi idoben horgaszhatok?
Figyelt kérdés
Majustol a ponty keszegre tilalmi ido van. Ahol fenekezni szoktam ( duna holtag ) mindig pontyot keszeget fogok. Vorosszarnyura ugyan nincs tilalom de nem jellemzo.. ilyenkor horgaszhatok feneken csak nem vihetem haza a halat vagy nem is horgaszhatok ?2015. ápr. 29. 13:05
1/5 anonim válasza:
Horgászhatsz, csak nem viheted haza.
2/5 A kérdező kommentje:
En amugy sem szoktam elvinni a halat, csak sehol nem talaltam infot arrol higy egyaltalan kifoghatom e oket..de akkor igen. :)
2015. ápr. 29. 14:47
3/5 anonim válasza:
Tilalmi idö alatt is lehet horgászni, de azokat a halakat
amire érvénybe van a tilalom vissza kell engedni! A többi
halfaj amire nem vonatkozik a tiltás elvihetö a meg engedett mennyiségbe!
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom !! :) attol feltem ha csak tilalmi ido alatt levo halak vannak akkor nem is szabad de akkor a sporthorgaszat engedett. Koszonom a segitseget :)
2015. ápr. 29. 15:59
5/5 anonim válasza:
Nem lehet szabályozni,hogy ne kapjon a ponty tilalmi időszakban.
Tilalmi idő máj.4-től a pontyra lesz,keszegfélére nem kezdődik.
Ill. pár fajta keszegre jelenleg is van érvényes tilalmi időszak (szilvaorrú-paduc-jász-domolykó-garda).
Bár van azért még 1-2 keszegféle vagy egyéb ami szépen fogható és nincs tilalmi ideje érvényben (kárászok,dévér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!