Ez az orsó passzol ehhez a bothoz pergetéshez?
Eddig igazából fenekezni jártunk le, de most ki szeretném próbálni a pergetést is. Nincs messze a Sajó sem, ezért azt szeretném kérdezni, hogy folyami- és tavi pergetéshez megfelelő-e ez a párosítás?
orsó: [link]
bot: [link]
Előre is köszi a válaszokat, hogyha van esetleg hasonló árfekvésben jobb ajánlatotok, azt is szivesen meghallgatom.
Szia
én ajánlanák egy komplett szettet Kamasaki botot orsót
most akciósan 9,900 Ft
a Bot: 2,40 cm 30-60 g dobó súly
Ezt a botot elsősorban a kezdő pergető horgászoknak ajánljuk. A meglepően kedvező ára mellett számos feladatra alkalmas pergető botot vehetünk kezünkbe. Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni. Kiváló párost alkot a Kamasaki Super Spin orsóval.
Orsó: Fonott zsínorral adják, A könnyű, mindössze 230 grammos negyvenes méretű orsó 3 csapággyal és egy tűgörgős visszaforgás-gátlóval rendelkezik. Mérete és kis súlya miatt jó választás rövidebb botokhoz wobblerezéshez, gumihalazáshoz és villantózáshoz egyaránt. Méretéből adódó univerzalitása a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.
Méret: 40
Orsóház anyaga: Grafit
Dob anyaga: Grafit
Fékrendszer: Első
Áttétel: 5,2:1
Tömeg: 230g
Zsinórkapacitás: 0,20mm/110m
Csapágy: 3db (3db golyós + 1db tűgörgős)
Garancia: 3év
Jahhh és lemaradt hogy a szetthez járnak még villantók is
pluszba!!!!
Köszi, még gondolkozom rajta.
Arról, amit én linketltem, mondanál véleményt?
Gondolom az a fonott szokásos "olcsó" neilon és műszáltörmelék "kompozitjából" készült és vagy 25-30 körüli.
Bár 10e ft-ba abszolút vállalható.
Egy csalitartó oldaltáska ,3 féle gumihal,twister 1 vegyes csomag jigfej,5 db előke ,1 termosz pici maláta teával és indulhat a peca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!