Hogyan kell megtanulni úszni?
Ne hallgass ezekre :-)
Magadtól nem fog menni. Iratkozz be egy tanfolyamra. Ha nem megoldható, keress egy úszni jól tudó, türelmes felnőttet, és kérd meg hogy tanítson.
Ezt gondolom viccesnek szantad, de nekem volt egy lany ismerosom, akit az apja 6 evesen igy akart megtanitani uszni. Ugy kellett ujraeleszteni. Most kozel 40-hez, olyan viziszonya van hogy ha az arcara spriccelnek es nem tudja azonnal letorolni, akkor habzo szajjal felakadt szemekkel rangatozik. Olyan mint egy epilepszias roham.
Szoval nem tartom jo otletnek ezt a modszert.
én a hétvégén jutottam el oda, hogy nem félek már a 2 méteresben, fentmaradok és kb fél pályát le tudok úszni.
olyan medencét keress, ahol fokozatosan mélyül a víz.vagy olyat, ahol a két méteres vízben van alul a lábadnak kapaszkodó.szóval a medence szélén van perem ahova rá tudsz állni a lábaddal.:)
ha van ismerősöd aki tud úszni és türelmes, őt vidd magaddal. majd elmagyarázza, hogy mit kell csinálni. nekem kb 2-3 óra után sikerült már lebegni és nap végére már fél hosszt leúsztam.
szerintem ha nem akarsz profi lenni, csak elég, hogy ne fulladj meg ha özönvíz lesz, akkor ilyen módszer is jó. de ha sportként szeretnél úszni a későbbiekben, akkor menj el tanfolyamra, hogy biztosan jó legyen a technikád.
de ha csak az évi 1x strandoláson akarsz túlélni, akkor elég az én módszerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!