Hogy tudnék gyorsan megtanulni úszni?
Most vagyok 15 éves és idén kezdtem a gimit, ott pedig kötelezően lesz heti 2 úszásóránk, és mindenkinek meg kell tanulnia addigra úszni. Én ugyebár kiskoromban nem tanultam meg ( nagyon féltem a víztől, mondjuk ez ma sem múlt el teljesen), a környékünkön pedig 7-8 éves gyerekek számára van csak úszás tanítás. Apa tud egyedül úszni a családból ( sajnos csak egy 6 éves húgom van), de ő nappal dolgozik így nem ér rá megtanítani. Azt meg egy kicsit cikinek érzem, hogy valakit megkérjek az osztályból. Szerintetek egyedül meg tudnám tanulni? A lebegés és a víz alatt maradás (hosszabb ideig) megy már :)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nálunk a suli úszásoktatásán akik már tudtak úszni, ugrálhattak a mélyvízbe amíg az oktató velünk foglalkozott a kisvízben, ez számomra rém unalmas volt úgyhogy, mikor az oktató nem figyelt odalopóztan az ugrálókhoz, és beugrottam én is... Mire 5--10perc mulva az oktatónak feltűnt az egy gyerek minusz, addigra tudtam úszni...
Persze tudom, hogy meg is fulladhattam volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!