Adriai-tengeri horgászat?
Figyelt kérdés
Az Adriai-tengerre mennék 1 hét múlva és szeretnék horgászni. Mólóról, partról horgásznék. Tirolifás szerelék mennyire válhat be tengeren (kb 10-12 méteres víz). Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, amivel eredményesen foghatok halat.2015. júl. 2. 08:43
1/9 anonim válasza:
En hasonlo vegszerelekel pecaztam , mint a feeder, 2db horoggal 0.30-35mm damilal, vigyáz hogy ne tegyel fel tul nagy ólmot. Mikor mar rajta van a hal a botot tartsad magasra ,mert a hal konnyen megindul a kövek fele , es megint beakadhat az ólom vagy elvágja a damilt.
Mi este 9-10 fele mentünk le mikor mar nem fürödtek, csali valamilyen kagyló volt(olyan lapos valami , de lehet , hogy ép csiga volt)
2/9 anonim válasza:
30-50dekas halakat fogtunk ORADA-kat, még ezek a kis halak is szepen húznak , a kapasuk is vehemes, ha teheted olyan helyre tedd a botot , ahonet nem birja elhuzni, kulonben viszi a botot is.
3/9 anonim válasza:
Az a szerelék is jo lesz amit irtal
4/9 anonim válasza:
Lattam masok uszoval pecaztak, az ugy nézet ki hogy volt egy hurok abba volt bele horkolva a kenyér , es a hurkon volt legalabb 5 horog vagy tobb... de ezzel csak apró halakat fogtak
5/9 A kérdező kommentje:
1., 2. valaszolo horgok mekkorak legyenek ? amugy koszi a segitseget mindenkinek
2015. júl. 2. 11:28
6/9 anonim válasza:
Mindet en irtam , arra mar nem emlekszem , az a lenyeg, hogy hosszu szaru legyen.
7/9 anonim válasza:
Amúgy kell engedély, ha pecázni akarnánk a tengeren? (partról)
8/9 anonim válasza:
Fene a bűrkédet, de irigyellek. 50 év pecás múlt után idén van a 4. év, hogy még vízparton se ültem.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi fele engedelyem se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!