Érdemes begumiznom a spicc botot?
A spiccbot begumizása eléggé megosztja a horgászokat, vannak, akik kategorikusan tiltakoznak ellene, de vannak, akik szeretik alkalmazni.
4-5 méteres botoknál lehet értelme a gumizásnak, ha azt indokolja a halak mérete, 6 méter fölötti botoknál a gumizás bohózattá teheti a pecát.
Két tagot szoktak begumizni, nem ördöngösség, de mivel nincs tapasztalatod, nem biztos, hogy neked kellene csinálni.
Vissza kell vágni a spiccből, befűzni a megfelelő méretű (Hossz, vastagság)gumit, megütköztetni, megkötni... ehhez vannak kiegészítők, vagy ötletesen barkácsolni kell.
Az előfeszített gumi csak a darabosabb halaknál kezd nyúlni, kisebb halaknál lehet "seprűnyél effektus" a visszavágott spicc miatt (amit csak annyira kell visszavágni, hogy a gumi beleférjen, de ne lötyögjön)
Nem,ez olyan munka amit nem vállalnak legtöbb helyen.
Kilós pontyra kell már gumizni,csak kérdés : mennyi az esélye,hogy kilós lesz csak a ponty és nem 4-5 kilós? 1 kilós ponty ritka,20-30 pontyból 1-2 ha olyan ,3kiló vagy fölötti meg már töri,inkább matchbotozz
Rendeltem már többször a hal-hu-ról, nem volt gond velük, de az utóbbi két évben nem rendeltem netről, így nem tudom az aktuális híreket...
Csomagküldő szolgálattal küldték a csomagot, nem postán..
Minden esetben felhívtak adategyeztetési céllal, akkor azt is megmondták, mikorra várható a csomag érkezése.
A kézbesítés napján sms jött a futárszolgálattól, benne a futár elérhetősége, ha nagyon muszáj fel tudja hívni, hogy kb mikorra ér oda (nem percre, de meg tudja mondani, hogy pl. délelőtt 10-11 között, vagy csak délután ér majd oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!