Mért nem tudok halat fogni? ( ponty, amúr stb )
5 éve horgászok stégről egy tón . 3 évig nem volt vele gond minden rendben volt. Tavaj már nagyon ritkán volt kapásom és az idén is ugyan ez a szituáció . Pl : mikor mindenki fog, meg indulnak a halak én akkor sem fogok , de még kapásom sincs. Van karóm ahova rendszeresen etetek csónakból ahogy eddig is ,de nincs eredmény .
Mi lehet a helyemel a probéma ? Talán valami rossz akaróm csinált ott valamit ? :(
Válaszotokat előre is köszönöm !
Szia ... Finom szerelékkel horgászok .. heti minimum 5 alkallomal vagyok kint és a csalim is változatos már mindent kipróbáltam .. Az egyik botomon csak élő csali ( giliszta, csonti ) a másik botomon csemege kukorica csontival .. Berekfürdőn horgászom ...
De nem gondolnám hogy itt lenne a gondom, ezen a tón 20 éve horgászom és soha nem volt ilyen problémám .. Ezt a stéget ahol most pecázom 5 éve használom .
A tavalyi évet és ez az év kezdetét leszámítva mondhatom hogy eredményes voltam .. De gyaknakszom már arra is hogy kitoltak velem valamilyen formában :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!