Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ponty és amur horgászata?...

Ponty és amur horgászata? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Pontyot és/vagy amurt szeretnék fogni feederrel. Ilyen meleg időben általában büdös kukoricával csalizok, amit szilikon hajszálelőkére fűzök. Szerintetek mindenképp meglebegtessem a csalit hungarocellel vagy gumikukoricával? Ha igen, akkor hova tegyem a hungarocellgolyót? A kukorica alá, fölé vagy esetleg két szem közé?

Szívesen venném, ha esetleg megosztanátok egy-két trükköt csalizáshoz..:)

A válaszokat előre is köszi!

2014. júl. 20. 13:50
 1/1 anonim válasza:

Én igaz horogelőkére rakom de én úgy szoktam hogy a fűzőtűre először a lebegtetőt utána pedig a kukoricát vagy más csalit rakom és fűzöm fel de ezzel vigyázz mert ez csak horogelőkére jó mert a szilikon hajszálelőkére fordítva kell először a kukoricákat utána a lebegtetőt rakd de én inkább a fonotthorogelőkét ajánlom Remélem segítettem ! Üdv egy 14 éves horgász

:)

2014. júl. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!