Feeder horgászat segítség?
Szia!
Olvasd át ezt a cikket, [link]
a neten is találsz böven
utbaigazítást, meg gondolom még lesznek
hozzászólások itt amibe ajánlanak mindenféléket neked,
na ezek alapján majd össze rakod magadnak ami pénzbe is belefér!
vagy hallgass ellenőrzött profikra : [link]
30-40m-re elég lenne egy MH bot (bár ez részletfüggő).
Első fékes orsót javaslok, precíz fék ami nem árt,és az első fékeseknél eléggé jól lehet a féket "kalibrálni".
Zsinór? - Hely,módszer,részletfüggő...Amennyiben csak 1-8 kilós pontyokra számítasz egy ~ 22-25mm-es (pl.:Nevis Espirit vagy Navy Feeder 22mm) főzsinór elég.
Amennyiben akadós,köves,kagylós nem árt (minimum!) a fonott dobóelőke ,minimum 5-10m. Előke zsinórnak egy 16-18 (max.20/22-es) monofil zsinór (pl.: Haldorado Visitor 18-20mm) vagy ~10-12-es fonott előkezsinór (Haldorado Braxx 12mm)
Horog? - részletfüggő.Attól függ milyen csalival akarsz horgászni,egy pelletes (vagy fűzött) csalis horgászatnál az általános ajánlott méret kb.8-as méreg vagy 1-1-el kisebb/nagyobb,főleg lapkás legyen (pl.: Döme Gábor videói nagyon láttatják,hogy melyik horog milyen csalival stb...)
6 ezer forintért, nem nagyon lehet válogatni az orsók
között,szinte mind ugyan azt tudja és hát nem Shimano vagy Okuma. Ajánlok azért egy most AKCIÓ s minöségi orsót
Daiwa 30-as
Picivel drágább 6 ezernél de talán még belefér neked, és ahogy írtad havi 3-4 alkalmi hobbi horgászatra tökéletesen megfelel!
Második vagyok.: 1 csapágy vagy 8+1 nem érzel különbséget...
30-as mérettel bőven megtudsz horgászni 30-40 métert (ha 100 22 -es főzsinór ráfér akkor már jó vagy)...
Amúgy Haldorado.hu-n ezek a keretedet betartják .:
CARP EXPERT FEEDER 5000 - 5490ft
SPRO NECTON DPX 450 - 6490Ft
NEVIS IMPALA 50 - 4990 Ft
NEVIS COAST 40 PÁROS - 4990Ft 2DB!!!!
Így van árba ez a választék amit az elöttem szóló be írt,
ezek tudtam volna én is írni, DE én valami minöségit
szerettem volna ajánlani! Most is azt mondom ez a Daiwa
ennyi pénzért jobb vétel mint egy Nevis vagy nevesincs
orsó! De a döntés a tiéd.
Használt orsó? Ha nem ismeröstöl megbízható helyröl
akkor az mindig reckir!! Én foglalkozom, horgászbotok orsók
karbantartás javításával,de még én is meggondolnám hogy
használtba kitöl mit vegyek! Vannak hibák, amik egyszerü
kipróbálásnál nem jelentkeznek hiába tekeri meg valaki
100 szor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!