Feeder horgászat segítség?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten horgászom, úgy döntöttem ideje váltanom a hagyományos fenekezős technikáról feeder módszerre. Tavon szeretnék horgászni, 30-40 méter dobótávolság, kisebb-nagyobb pontyokra. Nem szeretnék rá sokat költeni, mivel havi 4-5 alkalommal jutok ki a tópartra. Eurostar Master Class Feeder 360MH botot néztem ki, erre kéne egy ár/érték arányban jó orsó, maximum 6 ezer Ft értékben. Esetleg, ha ajánlotok olcsóbb botot, akkor szóba jöhet drágább orsó is. Illetve nem tudom, hogy milyen damil, horog lenne a megfelelő.2014. júl. 31. 17:28
11/13 anonim válasza:
Jó a kérdés :))
Daiwa Strikeforce E 3000A, Shimano AX 4000FB vagy Shimano Alivio 4000 FB ?
Ez a három orsó szinte ugyan azt tudja,fém dobob, erös garafit ház, jóminöségü hajtómü! Bár melyiket is választod
ugy mondjam nagyon nem nyulsz mellé, jo lenne ha megtudnád
hajtani öket kézbe vennéd aztán ami az izlésednek megfelel!
12/13 anonim válasza:
A feleségem ezt használja, nem egy világmegváltó orsó, de használható. Mondjuk nem 6ezer, hanem 7, de szerintem ez még beleférhet...
13/13 anonim válasza:
Shimano Catana,Nexeve , Spro Passion.Ezeket ajánlom tapasztalatból az olcsóbbak közül.Kicsit drágábbak 6 ezertől de megérik az árukat.Nevist ne vegyél! 15ezerért vettem nevis-t(sajnos már a másodikat) és fele annyit se ér mint egy 10 ezres Catana vagy passion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!