Mlyen horgászbotot vegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok màr opyan kezdő de még gyerek vagyok. Max 20000 ft-ot szeretnék rà költeni. Milyen màrkàjút vegyek és milyen fajtàt? Milyen orsót úszót és horgot vegyek majd hozzà ?2015. márc. 8. 22:18
11/15 anonim válasza:
Neked olyan goldstar orsód van? Fejest ugrok a betonba, ha az a fos kibír 5 horgászatot. Rossz gagyi kínai. A banaxot vedd meg szerintem! "örök élet" Botot meg olyat,ami szimpatikus...
12/15 anonim válasza:
Pontyozni, meg ragadozó halra kell a 30-as zsinór. Keszegezésnél meg lehet tenni vékonyabb előke zsinórt. Én pl. 28-as fonott főzsinórt használok 35-ös monofil előkével. Mázsaszámra fogom a pontyot, szóval nem zavarja őket a vastag zsinór, és még egy se szaggatott meg (ez a lényeg). De ha azt jobban élvezed, hogy elmennek a nagy halak, akkor használj csak vékony pókháló zsinórokat. Hagy maradjon szegény ponty szájában a horog, és rajta 20m zsinór, meg esetleg az etetőkosár. Állatbarát megoldás.
13/15 anonim válasza:
nem hallottam még olyanról aki pontyozásra 28-as fonott(!!!) főzsinórt használ manapság. Biztos élmény lehet a horgászat számodra te 0 :DD
14/15 anonim válasza:
Hidd el,hogy élmény! Te 0 ! Nagy halra nem cérnával kell horgászni, főleg folyó vízen, akadós terepen, ahol nem ritka vendég az amúr. Ne pofázz bele olyanba, amiről semmit nem tudsz :) Látszik,hogy nem sűrűn fogsz 10 feletti halakat...
15/15 anonim válasza:
Maradj csak a keszegeknél! Neked azok valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!