Mlyen horgászbotot vegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok màr opyan kezdő de még gyerek vagyok. Max 20000 ft-ot szeretnék rà költeni. Milyen màrkàjút vegyek és milyen fajtàt? Milyen orsót úszót és horgot vegyek majd hozzà ?2015. márc. 8. 22:18
1/15 A kérdező kommentje:
De olyat keresek amivel lehez úszózni is meg fenekezni is. De ha nincs olyan az se baj. És nagyobb halra is is szeretném hasznàlni.
2015. márc. 8. 22:22
2/15 anonim válasza:
Attól függ... Hol szeretnél horgászni, és milyen halra? Mekkora a vízmélység?
3/15 anonim válasza:
inkább magad szájába akassz vmi horgot! :P
4/15 A kérdező kommentje:
Az első: tóban keszegre pontyra esetleg ragadozó halakra dévérre stb.
a màsodik: ez nem volt vicces. Én is szoktam hülyeségeket írni néha de ez akkor sem volt vicces
2015. márc. 8. 23:04
5/15 A kérdező kommentje:
Bocs az elsőnek még kifelejtettem hogy kb. Max 20m de nem vagyok benne biztos
2015. márc. 8. 23:05
6/15 dromedarbalu válasza:
7/15 A kérdező kommentje:
Hànyas damilt horgot úszót vagy milyen etetőkosarat vegyek rà
2015. márc. 9. 18:10
8/15 anonim válasza:
A horgászbot jó, amit a kolléga belinkelt, de az az orsó nem. Olyat nem vennék. Inkább olcsóbb botot drágább orsóval. Jobb egy "rosszabb" bot jó orsóval, mint egy jó bot rossz orsóval. Nézz egy 40-es méretű orsót, zsinór 20-30. Ha fenekezel inkább 30, ha úszózol akkor mondjuk 22-es. Etetőkosár 20-30g-os
9/15 anonim válasza:
10/15 dromedarbalu válasza:
Semmi baj nincs azzal az orsóval! Nameg garis ha baja van akkor csere
Én inkább a feeder and match botot ajánlanám a+ előtag miatt!
1. Matchbotos horgászatra alkalmasabb
2. tartósabb mert ha eltöröd az első tagot lessz egy másik
Fődamilnak egy 20-22 damilt! Ne vicceljetek már hogy egy ilyen lágy botra 30 as kell. Nameg úszózni.
Nekem a feeder pároson 20 (medium spicc)és 25 (heavy spicc) ös van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!