Úszó hölgyek: hogyan véditek a hajatokat?
Figyelt kérdés
Elkezdtem napi szinten úszni, viszont a fejembe ötlött, hogy a mindennapos hajszárítás nagyon nem tesz jót a hajnak. Hogyan óvhatnám meg? Hiába húzok úszósapkát, vizes lesz a hajam alatta, így muszáj megszárítanom. Igyekszem csak a tövét szárítani, hogy ne fázzak/fázzon meg, de a végét nedvesen hagyom. Mi mást tehetnék még annak érdekében, hogy egészséges maradjon?2014. dec. 12. 17:02
1/5 anonim válasza:
én fiú vagyok de már 20 éve szárítom a hajamat úszás után, eddig nem lett tőle semmi bajom.
2/5 A kérdező kommentje:
Fiú vagy, tehát talán nem olyan földtől elrugaszkodott feltételezés az, hogy rövid a hajad. A rövid haj nem fog töredezni, mivel gyakran vágják.
2014. dec. 12. 17:29
3/5 anonim válasza:
Az én női úszó és vízilabdás társaim tonnaszám kenték rá a különböző hajkrémeket, pl. azt a méhpempős készítményt. Persze akinek göndörebb volt, annak így is meglátszott, ők még elég gyakran ritkíttatták is fodrásznál.
Ha melegebb lesz az idő, próbáld meg elhagyni a hajszárítót, és csak a tövét megszárítani törölközővel.
Mellesleg én is fiú vagyok, de volt hosszú hajam :)
4/5 anonim válasza:
Ezek szerint hosszú a hajad.
Az úszósapka mindenképpen kell.
Hagyd a legvégére a hajszárítást, és törülközővel jól töröld meg, így talán annyira nem lesz gond.
5/5 anonim válasza:
Vegyél föl 2-3 úszósapkát is! Nekem bevált... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!