Ezzel a villantóval milyen halat lehet leginkább fogni? (Kép lenn)
Nem kicsi az csukára sem. Most vasárnap majd egész nap dobáltam, csak a 2,5 cm-es baby pro volt sikeres, amivel 5 csukát fogtam. Mással semmit, pedig elhiheted, vagy 15-20 dolgot kipróbáltam, lehet többet is. :)
Minden a körülményektől függ. Csuka simán rávág, ha tetszik neki, balin is.
De ha már csukázni szeretne vele, akkor van egy tippem:
növelje a csali méretét, ezt pedig úgy teheti meg, ha színes (főleg piros, vagy sárga) gyapjúfonálból köt egy streamerszerű nagy legyet a hármashorog szárára, úgy, hogy bőven túllógjon a horog hosszán. Magyarán egy dús, hosszú szoknyát készít a horognak. Ez persze hátrányos lesz a támolygó mozgásra, és a dobásokat is kissé nehezíti, de összességében fogósabb lesz. Ha mély (3 m+) vizen használná, húzzon egy 10 gr. körüli csúszóólmot a főzsinórra a drótelőke fölé. Kisebb rángatásokkal kísért bevontatással tud jobb mozgást biztosítani a megváltoztatott villantónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!