Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ezzel a villantóval milyen...

Ezzel a villantóval milyen halat lehet leginkább fogni? (Kép lenn)

Figyelt kérdés
[link]

2014. okt. 15. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Csukát,meg talán süllöt
2014. okt. 15. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
csuka, süllő, balin.
2014. okt. 15. 20:26
 3/7 gomzoli ***** válasza:
Csukära egyertelmüen tul kicsi, süllöre pedig köztudottan nem a legjobb välasztäs a tämolygo villanto. Balinra jo, ha megfelelö gyorsasäggal lehet vontatni. Folyovizen talan meg domolykora is eredmenyes lehet.
2014. okt. 15. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kicsi az csukára sem. Most vasárnap majd egész nap dobáltam, csak a 2,5 cm-es baby pro volt sikeres, amivel 5 csukát fogtam. Mással semmit, pedig elhiheted, vagy 15-20 dolgot kipróbáltam, lehet többet is. :)

Minden a körülményektől függ. Csuka simán rávág, ha tetszik neki, balin is.

2014. okt. 16. 13:25
 5/7 gomzoli ***** válasza:
Persze rávág, de megnézhetjük az átlagméretet is... Aki élvezi, hogy 30-40 centis csukákat fog, az csinálhatja. Nem keveset pergettem az eddigi kb. 30 év aktív horgászata során, de apró villantóval ritkán fogtam értelmes méretű csukát. Kis csali= kis hal, nagy csali= nagy hal. Nem mindig, de sokszor igaz így. Ha megnézed jobban a képet, 12 gr-os, kb. 5 cm hosszúságú (horog nélkül) blinkerről van szó.
2014. okt. 16. 18:06
 6/7 gomzoli ***** válasza:
100%

De ha már csukázni szeretne vele, akkor van egy tippem:

növelje a csali méretét, ezt pedig úgy teheti meg, ha színes (főleg piros, vagy sárga) gyapjúfonálból köt egy streamerszerű nagy legyet a hármashorog szárára, úgy, hogy bőven túllógjon a horog hosszán. Magyarán egy dús, hosszú szoknyát készít a horognak. Ez persze hátrányos lesz a támolygó mozgásra, és a dobásokat is kissé nehezíti, de összességében fogósabb lesz. Ha mély (3 m+) vizen használná, húzzon egy 10 gr. körüli csúszóólmot a főzsinórra a drótelőke fölé. Kisebb rángatásokkal kísért bevontatással tud jobb mozgást biztosítani a megváltoztatott villantónak.

2014. okt. 16. 18:16
 7/7 anonim válasza:
Csukát lehet vele fogni.
2014. okt. 18. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!