Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Önálló úszás tanulás huszonéve...

Önálló úszás tanulás huszonévesen: milyen mély vizet és milyen technikákat ajánlatok hozzá?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ebben nincs igazad, láttam már az Internetet egyszer, egy ilyen doboz kis villogó piros lámpával a tetején.

A másikban viszont igazad van, vannak már vizálló tabletek, ha fuldoklik csak beüti google gyorskeresés hogyan kell úszni és remélhetőleg a találatok közt megjelenik ez az oldal is. Onnantól kezdve pedig már nem lehet baj.

2014. szept. 4. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs valami jó kis módszerük az oldal üzemeltetőinek, amivel a ráérő, okoskodó trollokat, mint r3d4me, kizárják az oldalról? eléggé ráférne. Ha nem akarsz segíteni és válaszolni, ne írj és keress magadnak más elfoglaltságot, ilyen egyszerű.

Nem lehetsz ilyen ostoba, mint amilyennek teteted magad. Igen, én is lehet, hogy utánaolvasok valaminek az interneten és hasznos információt találok róla. Meglepetésedre nem úszás közben, hanem előtte.

Komolyan kéne valami normális elfoglaltságot keresned magadnak.

2014. szept. 24. 16:14
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem zárnak ki, mert VIP vagyok. Én és adminok úgy vagyunk, mint borsó meg a héja.
2014. szept. 24. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Régen nem volt a kicsiknek sem feltétlen kis víz. Mély vízben kezdték az elsősök, volt idő mikor csak mélyvízi oktatás volt. Lényegesen könnyebb a kis vízben, és nyilván ez az elterjedt, csak azért írtam, hogy a másikban sem lehetetlen. A lényeg, hogy legyen padka, amire rá lehet állni.

Amúgy meg magán tanárt/edzőt javasolnék. Felnőtt korban ez a legelérhetőbb alternatíva.

2014. szept. 26. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!