Nem tudok úszni, vagy csak nem próbálhatom meg?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, de elvileg nem tudok úszni. Nem gyakoroltam valami sokat, de sekély vízben valahogy csak fennt maradok. De a szüleim sosem hagyták, hogy kipróbáljam magam "élesben", pedig egy nálam 10cm-vel magasabb vízszint nem a világvége.
És nagyon idegesítő, amikor vízi parkba mentünk a barátnőimmel, ők ugráltak a 2,5m-es vízbe én meg csak álltam a parton...
2013. ápr. 11. 17:11
1/4 zs. válasza:
Mindenképp tanulj meg úszni! :) sosem tudod mikor lesz majd szükséged rá. De ahogy látom itt nem veled hanem a szülőkkel van a gond.. Az már nehéz dió..
2/4 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg a szüleiddel, hogy szeretnél megtanulni, biztos megértik. Az én ismerőseim közül aki tud úszni (minden osztálytársam, úszás tagozatosok vagyunk), azok közül még egyvalakitől sem hallottam, hogy ne imádná. :D
3/4 anonim válasza:
Jelentkezz egy úszóiskolába. Szüleid biztosan támogatni fogják... Felügyelettel,először ha kell kisvízben simán megtanulsz,a mélyebb vizet pedig beszéld meg szüleiddel,ugyanis az úszás nagyon fontos,és hasznos: mellesleg tényleg ciki,ha nem tud az ember. hajrá! :))
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. ápr. 27. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!