Mennyire lassabban fogok úszni a fürdőnadrágban, mint fürdőgatyában? (több lent)
Üdv!
Ma voltunk a testvéremmel Takko-ban mindenféle ruhákat nézni, és nekem kellett egy fürdőnadrág, mert abban szerintem jobb úszni, meg jobb is ha nem látszik ki minden...
Anyám is nehezen ment bele, hogy megvegye nekem, mert már úgyis nagyon sok pénzt kellett fizetni, meg ki is röhögött hogy "csíkos meg, színes, jobb lenne inkább a virágos..." meg ilyenek. szóval nehéz volt megvenni.
Szóval szerintetek ússzak fürdőnadrágban, vagy inkább fürdőgatyában? (mert hetente szoktam gyógyúszásra járni. kb. 1km-t szoktam úszni)
szia!
Én vizilabdázok, és ezért jobban szeretem a "fecske" úszónadrágot, de ha strandra megyünk akkor meg jobban szeretem a fürdőgatyát, ami leér a térdemig mert ott úgyis a lubickolás a lényeg. Egy jobb fajta úszó nadrág olyan 4-5000 forint manapság de megéri meg ott vannak azok a fajták amik olyanok mint egy boxer alsó. :)
szerintem gáz, amikor valaki elmegy ÚSZNI olyan gatyában
strandra oké, de ha úszik/edz vagy valami ilyesmi, akkor a hagyományosban kéne, meg abban kényelmesebben mozogsz (gondolom...)
ráadásul edzésen nekem nagyon bejön, hogy minden fiú fecskében van ;)
Akkor majd nyáron fogok fürdőnadrágban menni lubickolni :D
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!