Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyire lassabban fogok...

Mennyire lassabban fogok úszni a fürdőnadrágban, mint fürdőgatyában? (több lent)

Figyelt kérdés

Üdv!

Ma voltunk a testvéremmel Takko-ban mindenféle ruhákat nézni, és nekem kellett egy fürdőnadrág, mert abban szerintem jobb úszni, meg jobb is ha nem látszik ki minden...

Anyám is nehezen ment bele, hogy megvegye nekem, mert már úgyis nagyon sok pénzt kellett fizetni, meg ki is röhögött hogy "csíkos meg, színes, jobb lenne inkább a virágos..." meg ilyenek. szóval nehéz volt megvenni.

Szóval szerintetek ússzak fürdőnadrágban, vagy inkább fürdőgatyában? (mert hetente szoktam gyógyúszásra járni. kb. 1km-t szoktam úszni)

2013. ápr. 4. 21:03
 1/5 anonim válasza:
A fürdőgatya áramvonalas meg testre simuló, így kisebb a vízellenállás, bár nem tudom, hogy létezik-e ilyen kifejezés, na de érted. A fürdőnadrág viszont kényelmesebb, mert ugye nem vág be sehova, viszont az lebeg össze-vissza, szal nehezíti az úszást.
2013. ápr. 4. 22:01
 2/5 anonim válasza:

szia!

Én vizilabdázok, és ezért jobban szeretem a "fecske" úszónadrágot, de ha strandra megyünk akkor meg jobban szeretem a fürdőgatyát, ami leér a térdemig mert ott úgyis a lubickolás a lényeg. Egy jobb fajta úszó nadrág olyan 4-5000 forint manapság de megéri meg ott vannak azok a fajták amik olyanok mint egy boxer alsó. :)

2013. ápr. 4. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem gáz, amikor valaki elmegy ÚSZNI olyan gatyában

strandra oké, de ha úszik/edz vagy valami ilyesmi, akkor a hagyományosban kéne, meg abban kényelmesebben mozogsz (gondolom...)

ráadásul edzésen nekem nagyon bejön, hogy minden fiú fecskében van ;)

2013. ápr. 5. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor majd nyáron fogok fürdőnadrágban menni lubickolni :D

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 5. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó pár mérés alapján én méteres medencében kb. 3-4%-kal úszom lassabban bő szárú nadrágban, mint a hagyományos kis gatyában. Ha nem komoly sportteljesítményre törekszik valaki, akkor tökmindegy.
2015. márc. 9. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!