Az úszástól tényleg nő az ember magassága?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 21:44
1/20 anonim válasza:
A testmagasságot a gének határozzák meg úszhatsz annyit hogy belegebedsz de nőni nem fogsz tőle max egészségesebb leszel és jobb lesz a testtartásod
2/20 anonim válasza:
Igen, ha nagyon hosszan úszol, akkor nőhetsz 1-2 centit, de ez átmeneti, vissza fog csökkenni. Alvás közben is nősz, reggel 1-2 centivel magasabb vagy, mint este, mert vízszintesen nem a magasságod irányában hat a gravitáció, plusz úszás közben még nyújtod is az izmaidat.
3/20 A kérdező kommentje:
Unokatesóm állítólag 1 év úszástól nőtt 10 centit:D, de lehet hogy ez csak legenda.
2010. jan. 14. 22:16
4/20 anonim válasza:
Valószínüleg egyébként is nött volna, mert éppen növésben volt.
5/20 A kérdező kommentje:
22 évesen?:D
2010. jan. 14. 22:22
6/20 anonim válasza:
ott már szerintem egy kis növi is befigyelhetett:)
7/20 A kérdező kommentje:
165 volt, és most 188:D
2010. jan. 14. 22:33
9/20 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy amikor érettségizett akkor volt 165, és amikor elkezdett úszni akkor kb. 175 - 180.
2010. jan. 14. 22:57
10/20 anonim válasza:
Szerintem ez azért nem igaz. Lehet csak későn érő típus, és most nőtt meg. Amúgy tény hogy az úszás nagyon jót tesz a gerincnek, a hátnak, hisz bizonyos úszásnemekben még nyújtod is azt, de ha ez igaz lenne, akkor nekem már 8 évesen 180 centisnek kellett volna lennem... 8 évig úsztam, de így is 174 centi maradtam, amit nem hiszem hogy ennek köszönhetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!