Mi a véleményetek az alábbi csónak+motor kombóról?
A csónak Best Fishing Boat 6 méteres hosszban egy Tohatsu 9.8-as motorral szerelve. Ez kb mennyit megy vízen? Érdemes 20 lovas motort rátenni, és így további költségeket vállalni? Így mi mennyi lenne?
A Tohatsu motorok milyenek?
Esetleg más csónaktípust is ajánlhattok!
Tóthasúról jót is, rosszat is hallottam, meg láttam. De inkább mint tomos. Motorból a favorit Suzuki, Yamaha, Mercury, Evinrudi.
Best Fishing Boat ról még nem hallottam.
Fis max, Vagy K maxxxxxxxxxxi ról igen. Azzal tökéletes. Érdemes 20 lovas motort rátenni, mert azzal száguld a vízen. de 9,9 el is megy 30-40 et tuti.
Köszi a választ!
A másik motor a Mercury lenne. Még szervízügyileg utánna nézek. Sajna max 10 lóeröig nem kell rá jogsi
Ha 30at megy, az tökéletes lenne!
Mi az hogy sajna?
Mentél már 10 lovas csónakkal? 30 vízen 2 személlyel?
Az azért jó ám!
Nekem 5 méteres fa ladikom van. Kíváncsiságból raktunk rá egy 10es motort. (sajnos a lehető legszarabb beállításokkal.) akkor is ment 30 at. szóval ha nem valami rossz tulajdonságú V testű csónakot fogsz használni nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!