Melyik csónakmotor márkát érdemes választani, ha 10 lovas motort szeretnék venni?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy 4 lovas Yamahám, de 10-est szeretnék. Melyik márkában érdemes gondolkodni?
- Mercury
- Yamaha
- Honda
- Suzuki
- Mariner
- Egyéb (gagyi márkák is)
Érdekelne a fogyasztás, a gyorsaság, a zaj és a megbízhatóság. Köszön szépen a segítséget!
ui.: Érdemes használtban is gondolkodni?
2014. jún. 5. 23:30
1/5 gomzoli válasza:
csakis japán. A Tohatsu is szerepelhetne a listádon, de a Suzuki, Yamaha, Honda nevek közül bármelyiket is választod, nem fogsz mellé, különbség szinte semmi nincs köztük. Gagyit, mint pl. a kínai Parsun, nem vennék, nem tudnék benne úgy megbízni. használtat csak akkor, ha biztosan ismerhető az előélete, az elvégzett karbantartások megléte.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Esetleg Mercury? Azokról is jókat hallottam...
2014. jún. 8. 00:20
3/5 gomzoli válasza:
őszintén szólva nincs vele tapasztalatom, de tényleg elég elterjedt, és jó híre van. Azért én magamnak akkor is japánt vettem :-), még ha picit is (DF2.5 Suzuki). Ez volt itt akciós, és a Rábára elég lesz ez is, max. pár kilométeres távokra. Neked gondolom nagyobb vízre lesz, ezért akarsz 10 lovasat. Azt azonban mindenképp felül kellene vizsgálni, hogy maga a csónakod alkalmas-e ilyen erejű motor hordozására!
4/5 gomzoli válasza:
Azt is figyelembe kell venni, hogy egy 10 lovas csonak legalabb 30 kilo sulyu, de inkabb több! Nem az amit az ember szivesen emelget ki-be.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
A Tiszára kellene. Nem emelgetném, mivel kikötőben lenne.A Tohatsu nagyon szimpivé vált...
2014. jún. 10. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!