Tiszai horgászok! Ti mivel etettek és hogyan a Tiszán?
Ezért csinálom gombóccá ,az etetőanyag összefogja és ~ aránylag egyben ér le,és mivel a 3kg szemeshez kevéske etető lett használva ezért gyorsan old,ergo csak addig tartja össze míg leér....
Vízmélységtől függően szoktam hozzáadni apró kavicsot amitől a súlya nagyobb gyorsabban vízfenékre ér...
Illetve ha 5 méternél mélyebb és gyors a folyás akkor kb 1 kiló etetőt szoktam 1,5-2kg szemeshez adni +1kg kavicsot...
Előre leszögezem, hogy nem vicc, amit írok.
Vegyél a boltban olyan macskaalmot, ami csomósodik, egybeáll, és nincs illatosítva. Fontos, hogy csakis és kizárólag 100% természetes bentonitból készüljön. Ez a csomagoláson fel van tüntetve.
Ez az én saját ötletem, és bevált, kifejezetten az általad leírt körülményekhez ajánlható! A beetetni kívánt anyagok (dara, szemes takarmány) kb. felének megfelelő mennyiségű kell, tehát 1/3 alom, 2/3 kaja. Szárazon keverd el a kajával, majd kevés vízzel meg- megnedvesítve, kevergetve tekegolyókat is gyárthatsz belőle :-) kemény, egybeáll, nehéz, így gyorsan süllyed, mi kell még?
Ha jövőre Haldorádó macskaalom lesz a polcokon, beperelem a Dömét... :-)
gomzoli:perelheted maximum fizeted a költségeket,de semmit sem kapsz vissza.
Te maximum levédetheted az ötletet ,de neked csak akkor járna pénz,ha 100%-ban megegyezne,az általad levédetett cuccal.
Ha csak 0,0001%-ban eltér akkor már nincs jogsértésről szó,ők sem hülyék,ha 1kg ilyen "etetőhöz" 0,1gramm valami van keverve már nem egyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!