Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tiszai horgászok! Ti mivel...

Tiszai horgászok! Ti mivel etettek és hogyan a Tiszán?

Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Takarmány&Erjesztett kukoricával néha amikor egyebet is akarok bejuttatni akkor pár száraz zsemlét feláztatok (kb 5-6-ot vagy amennyi van) ezt hozzászoktam adni kb 30-40 deka (néhol fél kiló) etetőanyaghoz,és 30-40 deka etetőhöz +5-6 zsemléhez szoktam keverni kb 2-3kiló szemes anyagot (takarmány kukorica,erjesztett kukorica,zab néha fa pellet és élő anyag...) a lényege az etetőanyagnak,hogy picit összefogja,míg leér.
2014. aug. 6. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, és nem viszi el nagyon a sodrás míg leér? Mert én kb. 8-10 méter vízmélységnél horgászok és partról.
2014. aug. 6. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezért csinálom gombóccá ,az etetőanyag összefogja és ~ aránylag egyben ér le,és mivel a 3kg szemeshez kevéske etető lett használva ezért gyorsan old,ergo csak addig tartja össze míg leér....

Vízmélységtől függően szoktam hozzáadni apró kavicsot amitől a súlya nagyobb gyorsabban vízfenékre ér...

Illetve ha 5 méternél mélyebb és gyors a folyás akkor kb 1 kiló etetőt szoktam 1,5-2kg szemeshez adni +1kg kavicsot...

2014. aug. 6. 20:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Mindenképp kipróbálom!
2014. aug. 6. 22:09
 5/7 gomzoli ***** válasza:

Előre leszögezem, hogy nem vicc, amit írok.

Vegyél a boltban olyan macskaalmot, ami csomósodik, egybeáll, és nincs illatosítva. Fontos, hogy csakis és kizárólag 100% természetes bentonitból készüljön. Ez a csomagoláson fel van tüntetve.

Ez az én saját ötletem, és bevált, kifejezetten az általad leírt körülményekhez ajánlható! A beetetni kívánt anyagok (dara, szemes takarmány) kb. felének megfelelő mennyiségű kell, tehát 1/3 alom, 2/3 kaja. Szárazon keverd el a kajával, majd kevés vízzel meg- megnedvesítve, kevergetve tekegolyókat is gyárthatsz belőle :-) kemény, egybeáll, nehéz, így gyorsan süllyed, mi kell még?

Ha jövőre Haldorádó macskaalom lesz a polcokon, beperelem a Dömét... :-)

2014. aug. 11. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

gomzoli:perelheted maximum fizeted a költségeket,de semmit sem kapsz vissza.

Te maximum levédetheted az ötletet ,de neked csak akkor járna pénz,ha 100%-ban megegyezne,az általad levédetett cuccal.

Ha csak 0,0001%-ban eltér akkor már nincs jogsértésről szó,ők sem hülyék,ha 1kg ilyen "etetőhöz" 0,1gramm valami van keverve már nem egyezik.

2014. aug. 11. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen gomzoli, ezt is kipróbálom! Nektek mennyi idő telik el, amíg a hal megtalálja az etetést?
2014. aug. 18. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!