Vad-Ász kérdése:
HORGÁSZOK! Körülbelül 4-5 hónapig állt a kukorica vízben és le volt zárva légmentesre. + adtam hozzá cukrot. Mien halat fogok vele?
Figyelt kérdés
van 3 ami cukros
és egy amibe szöllő és szilva volt,pár napja szedtem le,mivel kezdett forrni(mint a cefre) de ez csak a tetején volt....a kukoricára ez mien hatással volt?
dobjam ki a kukoricát?...vagy valami majdcsak ráharap?
--------------holnap mennék pecázni ugyogy sürgősen kell válasz.
2014. márc. 21. 18:33
1/5 anonim válasza:
Már rendesen büdös ???
Én valamikor azzal pecázok hely válogatja hogy kell e 1 próbát meg ér
2/5 Farkas Milán válasza:
Ezt nevezzük erjesztett/rohasztott vagy szimplán büdös kukoricának. Pontyot, amurt, olykor a nagyobb kárászokat is megfoghatod vele. Viszont első sorban a nyári felmelegedett vizekben eredményes. Ilyenkor is csikarhatsz ki kapást ezzel a kukoricával, de szerintem nem olyan eredményes a hideg vizekben, mint mondjuk az élő csali vagy esetleg valamilyen ízesített kukorica. Csalizz vele bátran, egy próbát megér, viszont nagy mennyiséget szerintem ne etess belőle. ilyenkor megvan a veszélye, hogy ellenkező hatást érsz el vele....
3/5 A kérdező kommentje:
értem..köcce
etetésnek nem ezt akarom használni...bolti eteték(MAROS mix dévérező + vegyes dara + némi cukor + keménykukorica + buza...és kimérve zacsikba.
meg nem folyon leszek hanem csatornán
2014. márc. 21. 19:14
4/5 anonim válasza:
Etettem már ilyennel... Attól függ hol pecázol... Nekem Balatonon ponty, amur meg keszeg ment rá.
5/5 A kérdező kommentje:
én egy kanálison fogok
van it helyben lenn a népkertben egy jókis kanális
(Vajdaság---Zenta)
kössz a segitséget...várok még válszokat
2014. márc. 21. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!