Kukoricaízesítés?
szerintetek beválna?
dunctosüvegekbe raktam el több félét
-vizet öntöttem rá és pár csöpp rumot raktam bele
-csak vízzel
-cimetes,cukros szódával(ebben valamiért lebegnek a kukoricaszemek,,lehet.a szóda miatt)
Mind meg fog erjedni.
Ha ezt nem akarod, akkor zárd le légmentesen az üvegeket, és tedd őket egy fazék vízbe, amit ezután velük együtt lassan felforralsz, majd lassan újra hagyod kihűlni (azaz befőttet csinálsz).
csak kiserletezes.
probalgatom hogy mek lenne a jo.
a kukorica+viz mara mar budos lett.
a szodas cimetes,cukros pedig csak eroteljesebb aromaju
fahély
nálunk ez a neve,mert nem magyarországon élek hanem Szerbiában azon belül Vajdaság azon belül ZENTA.
Fahély az szerbül cimet
Értem, köszi.
Próbálkozhatnál levesporral is, ami a kukoricák ízesítését illeti. Jó töményen készítve hozzá a levet.
A másik pedig a málna -vagy egyéb hasonló- szörp lehetne, ami egy próbát biztosan megérne.
majd azokat is kiprobalom,csaka az az gond , hogy mar szaraz a kukorica igy leszemezve kell foznom es utana ontom fel a szorppororral,es kiprobalom amit irtal.
fuuuuu.....tele lesz a hordo dunctosuvegekkel es muanyagtejfolosvodrokkel.
mi lenne ha kolaval ontenem fel<?>
vagy valamien gyumilevel?
esetle veszek malna aromat es azzal a por helyett<?>vagy a por a szine vegett kell<?>
es a port fozes kozben tegyem bele vagy utana azonn benne<?>
a leveses kozul mien levessel(izre)<?>
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!