PepperChili kérdése:
Horgászok! Az engedély-ről lenne kérdésem! Mennyi be kerül? FONTOS
Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is bocsánat, ha rossz kategóriába írtam, az lenne a kérdésem, hogy ki szeretném váltani a horgász engedélyt megvan minden vizsga stb. egészen 2010-ig minden évbe kiváltottam. Utána sőt már előtte is elkezdtem magán tavakra járni és ott nem kérték. Na már most az lenne a kérdésem, hogy olvastam, hogy aki az előző évi fogási naplót nem adja le annak 4000Ft, aki leadja annak 2000Ft akkor most nekem, hogy van mivel nekem nem is volt előző évi naplóm akkor nekem is 4000Ft-ot kell fizetnem? Én úgy gondolom, hogy dátumhoz van közve vagyis már el múlt feb. 28.-a. Vagyis a kérdésem az lenne hogy így július 15.-én tavalyi fogási napló nélkül mennyit kell fizetnem? Előre is köszönöm a válaszolat!2014. júl. 15. 17:46
1/1 anonim válasza:
ha jól emlékszem nekem is 2010 vagy 11ben volt utoljára kiváltva,most idén újra váltottam, nekem ez 6 ezerbe került,a meghosszabbítás miatt,szóval neked is ennyibe fog ha minden igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!