Milyen etetőanyagok válasszak? (több lent)
Figyelt kérdés
melyek azok az etetőanyagok, csalik amik általában minden tavon hatásosak? Íz? etetőanyag fajta? szemes csali?2014. júl. 1. 19:20
2/5 A kérdező kommentje:
ponty, fenekezéssel, 1-1 délelőtt vagy délután
2014. júl. 1. 20:02
3/5 anonim válasza:
Akkor a haldorádó etető anyagot ajánlanám nekem nagyon be vált rengeteg szép pontyot köszönhetünk neki és néha "túl nagyok" is akadtak bár ez a tavaktól is függ :) kukorica búza áztatva mehet horogra esetleg giliszta vagy csonti jó ha van kint, próbálkozni kell.Ebből is a "Pelletes Fekete" "Nagy Ponty" "Piros Ponty" "Mézes Pálinka" és ugyan ilyen, az etető anyaghoz tartozó aroma (1 kg-hoz 1/3 flakon) kell önteni és így "kísérletezni" ami jobban beválik.Ebbe a nagy melegben a "Pelletes Fekete" nagyon bevált.Maximum 1 órán belül MINDIG volt kapás.Persze előfordulhat tavaktól függően a kapások mennyisége de a minőségre nem lehet panasz.Szerintem a legjobb etető anyag :)
Sok sikert a horgászathoz!
4/5 anonim válasza:
+egy a haldorádó termékekhez illetve most a fűszeres/büdös etetőanyagot ajánlom.Én most az előző horgászatomon Frankfurti-fűszeres etetőanyagot használtam+aromát is.Spombal beetettem és jó volt.Először fél kilós kárászok jöttek majd apontyok és az afrikai harcsák is :D Habár én bojliztam is de a csonti+kukoricára jöttek.Illetve a fűszeres izek mellet még az ANANÁSZ vált be nekem.Görbüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!