Milyen elsőfékes horgászorsót válasszak?
Figyelt kérdés
Általános horgászathoz kellene nekem nem túl nagy de nem is túl kis méretű,megbízható,sima elsőfékes orsó olyan 7000-8000 Ft-ig.Örülnék ha olyanok írnának akiknek van tapasztalatuk is általuk ajánlott órsóról.2013. márc. 24. 16:01
1/8 Frontosa válasza:
SPRO Serum XT 540
Nevis Legacy FD 40-50
Castingoknál 9-10 ezerért van a Nevis Feeder Master pl.
Üdv,
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Én is gondolkodtam ezekben a Nevis orsókban de a sok dicséret mellett elég sok negatív dolgot is hallottam róluk pl.olcsó kínai bóvli,elég hamar romlanak és ezért nem mertem ilyet venni.
2013. márc. 25. 19:06
3/8 Frontosa válasza:
Ennyi pénzért csodát ne várj, valóban nem egy Daiwa minőség, épp ezért nem is kerül annyiba. Ha csak ennyid van rá, kompromisszumokat kell kötni.
Üdv,
4/8 A kérdező kommentje:
Jó,tudom a minőséget meg kell fizetni de azért olcsó és olcsó között is van különbség.Nem szeretném pl.hogy egy éven belül már valami alkatrészt keljen benne cserélni vagy horgászat közben mondjon csődöt és azért 8000 ft nem 3000-4000 ft,mert ennyiért is vehetnék orsót.
2013. márc. 26. 17:51
5/8 Frontosa válasza:
Ja, hát ezekkel sem lesz olyan jellegű problémád, sőt, jópár éve aranyáron mérték az ilyen menőségű orsókat, nem lesz baj velük. Shakespeare márkánál is érdemes nézelődni, nagyon jó orsóik vannak.
Üdv,
6/8 A kérdező kommentje:
A Shakespeare-nek vannak jó orsói,nekem is van egy Shakespeare MG1000-esem.Nem egy mai darab,már évek óta használom de eddig nem volt vele semmi problémám.Egyszerű szerkezet,a karbantartása nem okoz gondot,már csukott szemmel szétszedem és össze is rakom.Valami ilyesmire lenne szükségem.
2013. márc. 27. 16:55
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. márc. 28. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!