Melyik lenne jobb amurra?
Figyelt kérdés
Áztatni a kukoricát, amíg jó büdös nem lesz, vagy megfőzni, és aromásítani gyümölcsös-édes ízekkel, vagy ugyanúgy főzve és fermentálóval megbüdösíteni?
Vagy pl az jó, ha a büdös kukorica mellé gyümölcsös bojlit etetek, és azzal csalizok? Szóval a gyümölcsöt a bűzzel lehetne keverni?
Tigrismogyorót is használnék, azt lehet bármilyen ízű, illatú kukorica mellé használni?
Köszönöm a válaszokat előre!
2014. febr. 26. 13:52
1/2 anonim válasza:
Pufi,vagy lebegő bojli,nagy eresztékkel,1 szem,a gabalyodás csökkentése miatt.
Az amur a busa vízközt jár javarészt és kevésbé eszik fenékről. Az ízesítésről..hát abból van bőven..esküszöm a...ízre. szóval,ez szerencse dolga hogy mit vesz fel.
2/2 anonim válasza:
Nekem a legszebb legtöbb amúr mindig az olyan gusztustalanul büdös áztatott kukoricára jött aminek a szagától hányni lehet. Persze én azzal etettem is a helyet rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!