Ha van mögöttem 2,5 év súlyzós edzés, akkor előnyben vagyok az úszásnál izommegtartás szempontjából?
Figyelt kérdés
Tehát a kondiról váltanék át heti 3 úszásra.Nem azt várom,hogy jobban fejlődjek izomban,csak legalább amit eddig felszedtem meg tudjam tartani.Természetesen kajára ugyanúgy figyelnék továbbra is.2014. febr. 15. 18:14
1/2 anonim válasza:
én rendszeresen úszok és mellette kondizok. tapasztalatom szerint elveszik. a nagy tömegű izom el fog veszni, de ne aggódj, szarul nem fogsz kinézni:D
szálkás, izmos leszel, mint egy úszó. és az sokkal szebb is, sokak szerint. persze számít, hogy mennyi úszol, milyen tempóban stb..
2/2 A kérdező kommentje:
Ok,hát az is valami.Mondjuk nem is vártam semmi extrát.Tudsz tanácsot adni,mennyit ússzak szerinted? mellben+gyorsban tudok.
2014. febr. 15. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!