Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszónők, hogyan vigyáztok a...

Úszónők, hogyan vigyáztok a hajatokra?

Figyelt kérdés

Nálam fordítva vannak az időszakos sportok, így télen úszok nyár helyett, de a lényeg nem ez.

Hogyan véditek a hajatokat a sok klór és egyéb vegyszer ellen ?

Az úszósapka használata sajnos nem gátolja még 50%-ban sem a víz bekerülését, ezért hiába teszem fel, a végére úgyis az egész hajam nedves, a vízen kívül még gondot okoz a szárítás is, amely hasonlóképpen roncsolja a hajat, főleg az enyémet, amely nem a legerősebb szálú így sem.

Hetente 4x-5x járok úszni , alkalmanként 4 órákat vagyok a vízben.

Tudom jó hajat mosni úszás után, de ez azt jelentené, hogy szinte naponta mossak hajat. Mégiscsak más megoldás kellene.

Szárítani szárítjátok minden alkalommal ? Én csak a gyökereket szárítom főként, hogy ne kapjak agyhártyagyulladást, de még ez is túl sok szárítás, ezért is kellene valami módszer, hogy ne vizeződjön össze a hajam.

Remélem tud valaki valami hasznos tippet, előre is köszönöm a válaszokat !

2013. dec. 29. 13:51
1 2
 11/11 Dreigang ***** válasza:
...valóban, magam sem mostam csak vízzel, kímélő szappannal is max. hetente egyszer, elég volt a hajamnak a klór, ami az úszósapkában áztatott. Hajhossz nálam adott volt, a kb. kopasz :-)
2014. jan. 6. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!