Úszósapka felvételekor a sapkát rá kell húzni a fülemre?
Ez teljesen egyéni dolog, attól függ, hogy Te hogy érzed jónak. Vannak akiknek teljesen kilóg, van akinek félig. Én teljesen rá szoktam húzni, mert ha fel-le jár a fejem a vízben akkor egy pattogó hangot hallok folyamatosan, illetve néha már attól begyullad a fülkagylóm ha csak belemegy a víz! (Srácként rövid hajam van, így nem gond a hajam)
Gyorstalpaló:
http://www.youtube.com/watch?v=czj4DOl6UO4
Lányoknak hosszú hajra:
Most pont kapható az Intersportban, 13. oldalon, legfelül:
De egyébként bármelyik nevesebb, profibb sportboltban kapható, csak kimondottan ezt a típust kell keresni!
Ilyet vettem, elég drága volt, meg ki is kellett hozatni, de muszáj volt, nem kaptam szilikonosból olyat ami jó lett volna, és nem lett volna ilyen drága. De ez nagyon jó, nagyon könnyű felvenni, nem szorít, nem kényelmetlen :)
Örülök, hogy megoldódott a probléma! :)
SPEEDO-ból ami szilikonos az csak ez a "Long Hair" de nem tudom, hogy az anyagát tekintve komfortban miben különbözik.
A lényeg, hogy sikerült a dolog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!