Nagyon ciki az úszósapka?
a hajam erősen hullik így elmentem hajgyógyászhoz ki adott rá cuccokat.. és mondtam neki hogy járnék rendszeresen úszni csütörtök-péntektől és azt mondta hogy vegyek úszósapkát de ha befolyik azé a víz akkor ne ússzak..
régebben sokat úsztam de sose úszósapkában.. és aki abban szokott neki mennyire folyik be a víz alá? és nem húzza a hajat? L/18
sehol nem ciki, max csúszdaparkban :D
de nekem még egyszer se sikerült úgy végigúszni az edzést, hogy ne lenne vizes a hajam, bár ez engem nem zavar, de az a lényeg, hogy amint beugrok, nekem elkezd befolyni, és ahogy forduló közbe néha megigazítom, azért rendesen befolyik alá... :/
és esetleg úszósapka alá nem lehet még valamit felvenni? valami vékony cuccot amire még rámenne a sapka..? :/
mert az úszás rámfér mert el vagyok tunyulva.. meg szeretek is úszni :D de viszont vigyáznom kell a hajamra..
3-as vagyok!
Nem lesz semmi baja a hajadnak.. ne aggódj..nem kell alávenni semmit!
Sportuszodákba általában kötelező az úszósapka, tehát nem ciki. :) Nekem váll alá érő hajam van, sosem húzta még a hajamat, mondjuk nekem nem egy olcsó sapkám van. :) Ruházz be egy kicsit drágább darabra, kis túlzással azt mondanám, árarányosan egyre kevésbé vízáteresztőek. :) Az én sapkám 12-3 éves körül van már, régen abszolút nem lett vizes alatta a hajam, mostmár azért igen. Szegénynek már öregedik az anyaga. De így is, ahogy felvan fogva kontyban, ha kiengedem, a konty közepe száraz marad, szóval nem ázik át teljesen.
Ha pedig érzékeny a fejbőröd a klóros vízre (nekem a bőröm szárad ki brutálisan tőle), akkor úszás után moss hajat, vagy legalább öblítsd le zuhany alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!