A gumi úszósapka alá bemegy a víz?
A sima át is ázik. A gumi alá is betud menni a víz, vagy azért használják sokan mert nem lesz vizes a hajuk?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
hát vmien szinten bemegy
nekem eléggé hosszú hajam van szóval a sima rá sem megy a fejemre a hajam miatt xD :D
még a gumis csak csak
köszönöm az eddigi válaszokat :) várok még véleményt :)
Nekem nincs annyira hosszú hajam amúgy
Talán nem megy be alá.
Csak én usziban eléggé elvagyok, fejjel lefelé fordulok a víz alatt meg minden lököttséget csinálok, akkor bemegy. Pl. volt h feltettem a lábam a medence szélére és úgy lógtam fejjel lefele a vízbe és akkor bement alá a víz eléggé határozottan. Ja, nem vagyok gyerek, csak ilyen őrült amúgy.
De sima úszásnál úgy rémlik, nem megy be alá a víz, még talán ha víz alatt úszom, akkor se.
Egyébként azért használják szerintem, ill. azért kötelező a legtöbb usziban, hogy ne menjen haj a vízbe. :) Szóval nem azért, hogy ne legyen vizes a hajuk, szerintem.
Ha nagyon fontos a kérdésre a válasz, kádban esetleg ki lehetne próbálni. Ma már fürödtem, így nem tudom kipróbálni neked egy darabig, mert inkább zuhanyozni szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!