Mennyire nehéz vagy könnyű megtanulni úszni? És kb mennyi idő?
Szeretnék megtanulni úszni mert lassan kelleni fog a munkámhoz. Valójában soha nem próbáltam úszni mert nem is igen kellett..Nagyjából annyira lenne szükség, hogy ha beleesek a vízbe akkor ne fulladjak meg...olyan könnyen :D
Jó, viccet félretéve tudna valaki mondani pár adatot, hogy kinek mennyi idő alatt sikerült? Köszi, zöld pacsit tudok adni érte...:D
:D Oké! De én szerintem úgy tudok úszni mint a balta!
Komolyan ha engem beletennének egy olyan vízbe ahol a lábam nem ér le...akkor végem lenne...de azért köszi a biztatást!
:)
Csak akkor lenne véged, ha bepánikolsz és csapkodsz össze-vissza.
Egyébként fél óra megtanulni úszni. Na nem versenyszinten, csak hogy ne fulladj meg :) Ez a fél óra sem technika, csak hogy elhidd, hogy nincs baj és nem vagy veszélyben és nyugizni kell :)
Ha felfekszel a vízre, akkor sem merülsz el, tehát nem is kellhet nagy technikai tudás a dologhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!