Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyire nehéz vagy könnyű...

Mennyire nehéz vagy könnyű megtanulni úszni? És kb mennyi idő?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni úszni mert lassan kelleni fog a munkámhoz. Valójában soha nem próbáltam úszni mert nem is igen kellett..Nagyjából annyira lenne szükség, hogy ha beleesek a vízbe akkor ne fulladjak meg...olyan könnyen :D

Jó, viccet félretéve tudna valaki mondani pár adatot, hogy kinek mennyi idő alatt sikerült? Köszi, zöld pacsit tudok adni érte...:D

2013. dec. 3. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Minden emlős tud úszni. Te is, max nem gyorsan, és főleg nem szépen.
2013. dec. 3. 15:07
 2/4 A kérdező kommentje:

:D Oké! De én szerintem úgy tudok úszni mint a balta!

Komolyan ha engem beletennének egy olyan vízbe ahol a lábam nem ér le...akkor végem lenne...de azért köszi a biztatást!

:)

2013. dec. 3. 15:42
 3/4 kovpet ***** válasza:

Csak akkor lenne véged, ha bepánikolsz és csapkodsz össze-vissza.

Egyébként fél óra megtanulni úszni. Na nem versenyszinten, csak hogy ne fulladj meg :) Ez a fél óra sem technika, csak hogy elhidd, hogy nincs baj és nem vagy veszélyben és nyugizni kell :)

Ha felfekszel a vízre, akkor sem merülsz el, tehát nem is kellhet nagy technikai tudás a dologhoz :)

2013. dec. 4. 00:09
 4/4 Kittycica94 válasza:
az alapokat pikk pakkra, utána csak gyakorolni kell, és a tested egyszerűen rááll a helyes úszásra,mert úgy kényelmes úszni. én gyerek koromban megtanultam úszni,de utána évekig nem úsztam. most fél éve elkezdtem úszni, és pl mellúszásnál nem tettem be a fejem a vízbe, nyomtam a nagymami úszást. viszont pár alkalom után már kényelmetlen volt ez és elkezdtem betenni a fejem. azóta már egyenesebb a tartásom,jobb minden, lestem pár embert víz alatt hogy úsznak és magától ráállt a testem a szabályos mellúszásra. Többet gyorsabban úszom le azóta és nem fáradok el benne annyira mint előtte.
2014. jan. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!