Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Könnyü megtanulni sízni? Ha...

Könnyü megtanulni sízni? Ha igen neked hogyan ment?

Figyelt kérdés

Hétvégén szeretnénk elmenni síelezni. De még sose volt a lábamon síléc. Valólyában mi az alapja ennek. Hogy fog menni?

Esetleg neked mi segített ebben a sportban hogy gyorsan és egyszerüen megtanuld?

2010. márc. 8. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Könnyü = könnyű

sízni = síelni

síelezni = síelni

valólyában = valójában

egyszerüen = egyszerűen

Előbb szerintem írni tanulj meg :)

Síelni tudni, és csúszkálni nem ugyanaz. Már a második nap fogsz tudni csúszni, de síelni szépen zárt lábbal, az rengeteg gyakorlás, és évek.

Én 5 évesen tanultam, műhavon... Így több, mint 20 év után már egész jól megy :)

2010. márc. 8. 19:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha már kijavítod, mutass példát. Pl. a több után nem raksz vesszőt. Bocs, köze nincs a témához, csak felbosszant, ha ilyeneket látok. Nem kell válaszolni, ha az nem segítő szándékú. Ennyi.
2010. márc. 8. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
hát ez epic fail, a több után kell bizony a vessző...
2010. márc. 8. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:

22.24-eske! Először is válaszoltam a kérdésre!

Másodsorban pedig idézném neked a magyar helyesírási szabálykönyv 243. fejezetének "c" pontját:

"c) A mint kötőszóval bevezetett hasonlítás önálló (bár sokszor hiányos) tagmondatnak számít, ezért kötőszava elé mindig vesszőt kell tenni: Tündöklik, mint a gondolat maga, / a téli éjszaka. Fehér lett, mint a fal."

Szép napot! :) :)

2010. márc. 9. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Erről lehetne új témát nyitni. A több után akkor kell vessző, ha hasonlítasz v.mihez.

Több mint testőr pl. több, mint testőr?

Bocs, hogy - egyáltalán - felvettem a kesztyűt, csak kb. a 4. ilyen stílusú választ olvastam az este folyamán. Na, off.

2010. márc. 9. 05:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Kösz. ebből szart se tudtam meg.

és 1.

nem azért írtam kérdést hogy kommentárt füzz ahoz hogy hogyan írok.

nem nyelvtanórán vunk bakker.

és nem azért írok kérdést h a nyelvtanhiábim javídgasd mert leszarom.....

na kösz b++++

2010. márc. 10. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:

1.síelésnél estem, keltem a kék pályán, a 2.-nál meg a fekete pályán is lecsúsztam esés nélkül :D

szóval könnyű.

2010. márc. 11. 15:27
 8/12 anonim válasza:
szerintem könnyű,nekem 3 évesen már ment:) hamarabb tanultam meg síelni mint biciklizni meg úszni XD
2010. márc. 13. 00:06
 9/12 anonim válasza:
76%
Onnantól kezdve, hogy nem ijedsz meg a hirtelen gyorsulástól - mivel bármikor meg tudsz állni amikor akarsz - már könnyű.
2010. márc. 15. 07:47
 10/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? én talán segíthetek nem rég tanultam meg:D
2010. ápr. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!