Könnyü megtanulni sízni? Ha igen neked hogyan ment?
Hétvégén szeretnénk elmenni síelezni. De még sose volt a lábamon síléc. Valólyában mi az alapja ennek. Hogy fog menni?
Esetleg neked mi segített ebben a sportban hogy gyorsan és egyszerüen megtanuld?
Könnyü = könnyű
sízni = síelni
síelezni = síelni
valólyában = valójában
egyszerüen = egyszerűen
Előbb szerintem írni tanulj meg :)
Síelni tudni, és csúszkálni nem ugyanaz. Már a második nap fogsz tudni csúszni, de síelni szépen zárt lábbal, az rengeteg gyakorlás, és évek.
Én 5 évesen tanultam, műhavon... Így több, mint 20 év után már egész jól megy :)
22.24-eske! Először is válaszoltam a kérdésre!
Másodsorban pedig idézném neked a magyar helyesírási szabálykönyv 243. fejezetének "c" pontját:
"c) A mint kötőszóval bevezetett hasonlítás önálló (bár sokszor hiányos) tagmondatnak számít, ezért kötőszava elé mindig vesszőt kell tenni: Tündöklik, mint a gondolat maga, / a téli éjszaka. Fehér lett, mint a fal."
Szép napot! :) :)
2. vagyok. Erről lehetne új témát nyitni. A több után akkor kell vessző, ha hasonlítasz v.mihez.
Több mint testőr pl. több, mint testőr?
Bocs, hogy - egyáltalán - felvettem a kesztyűt, csak kb. a 4. ilyen stílusú választ olvastam az este folyamán. Na, off.
Kösz. ebből szart se tudtam meg.
és 1.
nem azért írtam kérdést hogy kommentárt füzz ahoz hogy hogyan írok.
nem nyelvtanórán vunk bakker.
és nem azért írok kérdést h a nyelvtanhiábim javídgasd mert leszarom.....
na kösz b++++
1.síelésnél estem, keltem a kék pályán, a 2.-nál meg a fekete pályán is lecsúsztam esés nélkül :D
szóval könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!